Hagelschade herstellen

Voordelige aanpak

Of het nu winter of zomer is, een hagelbui komt in ieder seizoen voor. Door de klimaatveranderingen worden deze hagelbuien heviger met steeds grotere hagelstenen. Helaas zorgt dit regelmatig voor hagelschade aan auto’s. Gelukkig kunnen we dit tegenwoordig relatief makkelijk herstellen.

Profix Schadeherstel kan kleine hageldeukjes uitdeuken zonder spuiten. Deze methode is voordeliger dan uitdeuken met spuiten. Een voorwaarde is wel dat de lak niet weggesprongen is. Op afspraak is het dan zelfs mogelijk om de schade te laten herstellen, terwijl u geniet van een kopje koffie of thee.

Bij grote deuken of schade aan de lak is er helaas meer nodig om de schade te herstellen. De auto moet dan plaatselijk worden uitgedeukt en gespoten. Het is aan te raden om grote schade snel te laten herstellen door een expert. Als u hier te lang mee wacht, dan kan er roest gaan vormen op de aangedane plekken. Roest kan op den duur het plaatwerk van uw auto aantasten en uiteindelijk nog meer schade aanrichten.

Neem gerust contact met ons op als u twijfelt over de ernst van de schade. Wij kunnen de schade voor u beoordelen. Op basis daarvan kunnen wij de best passende methode kiezen voor het herstellen van de hagelschade op uw auto.

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.