Hagelschade herstellen

Voordelige aanpak

Of het nu winter of zomer is, een hagelbui komt in ieder seizoen voor. Door de klimaatveranderingen worden deze hagelbuien heviger met steeds grotere hagelstenen. Helaas zorgt dit regelmatig voor hagelschade aan auto’s. Hagelschade aan uw auto is nooit fijn. Gelukkig kunnen we dit tegenwoordig relatief makkelijk herstellen. Een vakkundige reparatie zorgt voor een snelle en probleemloze herstelling van uw auto.

Als de lak niet is weggesprongen, kunnen kleine deukjes worden uitgedeukt zonder dat er opnieuw gespoten hoeft te worden. Uitdeuken zonder spuiten is een snelle en betaalbare methode voor het herstellen van hagelschade. U kunt zelfs een afspraak maken om uw auto te laten herstellen terwijl u geniet van een kopje koffie of thee. Onze specialisten zorgen er ondertussen voor dat het papierwerk wordt geregeld en de communicatie met de verzekeraar wordt verzorgd. Ontvang deskundige service en herstel uw auto zonder gedoe.

Grote hagelschade

Als er sprake is van grote deuken of schade aan de lak, is er echter meer nodig om de schade te herstellen. In dat geval moet de auto plaatselijk worden uitgedeukt en gespoten. Het is belangrijk om grote schade snel te laten herstellen om verdere problemen te voorkomen. Als u te lang wacht met het herstellen van grote schade, kan er roestvorming optreden op de aangedane plekken. Roest kan op den duur het plaatwerk van uw auto aantasten en uiteindelijk nog meer schade aanrichten. Neem direct actie om langdurige schade te vermijden.

Bij Profix Schadeherstel begrijpen we hoe vervelend het is om schade aan uw auto te hebben. Daarom bieden we onze voordelige en snelle diensten aan voor het herstellen van hagelschade. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een afspraak wilt maken. Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer strak uitziet en de schade snel en professioneel wordt hersteld. Laat uw auto stralen met onze betrouwbare schadehersteloplossingen.

Neem gerust contact met ons op als u twijfelt over de ernst van de schade. Wij kunnen de schade voor u beoordelen. Op basis daarvan kunnen wij de best passende methode kiezen voor het herstellen van de hagelschade op uw auto.

Veelgestelde vragen over hagelschade

Hagelschade verwijst naar schade aan de carrosserie en het glas van een voertuig veroorzaakt door hagelstenen tijdens een hagelbui, resulterend in deuken, putten en krassen op het oppervlak van de auto. Deze schade kan variëren in ernst, afhankelijk van de grootte en de impact van de hagelstenen. Hagelschade kan de algehele esthetiek en de waarde van de auto verminderen.
Over het algemeen kan hagelschade worden hersteld, maar de mogelijkheid en effectiviteit van de reparatie hangen af van de ernst van de schade.
Het herstellen van hagelschade is geschikt voor deuken en putten in het plaatwerk van de auto, evenals kleine krassen en beschadigingen aan de lak.
In veel gevallen is spuiten niet nodig als de schade beperkt is tot deuken en er geen lakbeschadiging is. Dit kan de reparatietijd en kosten verminderen.
De duur van het herstellen van hagelschade hangt af van de omvang van de schade en de gebruikte reparatiemethode. Kleine deuken kunnen in enkele uren worden hersteld, terwijl grotere schade meer tijd kan vergen. Neem voor een tijdsindicatie contact met ons op.

Dit hangt af van uw verzekeringspolis. Wij adviseren om deze te raadplegen of contact op te nemen met uw verzekeraar.

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.