Hagelschade herstellen

Voordelige aanpak

Of het nu winter of zomer is, een hagelbui komt in ieder seizoen voor. Door de klimaatveranderingen worden deze hagelbuien heviger met steeds grotere hagelstenen. Helaas zorgt dit regelmatig voor hagelschade aan auto’s. Hagelschade aan uw auto is nooit fijn. Gelukkig kunnen we dit tegenwoordig relatief makkelijk herstellen.

Als de lak niet is weggesprongen, kunnen kleine deukjes worden uitgedeukt zonder dat er opnieuw gespoten hoeft te worden. Uitdeuken zonder spuiten is een snelle en betaalbare methode voor het herstellen van hagelschade. U kunt zelfs een afspraak maken om uw auto te laten herstellen terwijl u geniet van een kopje koffie of thee. Onze specialisten zorgen er ondertussen voor dat het papierwerk wordt geregeld en de communicatie met de verzekeraar wordt verzorgd.

Grote hagelschade

Als er sprake is van grote deuken of schade aan de lak, is er echter meer nodig om de schade te herstellen. In dat geval moet de auto plaatselijk worden uitgedeukt en gespoten. Het is belangrijk om grote schade snel te laten herstellen om verdere problemen te voorkomen. Als u te lang wacht met het herstellen van grote schade, kan er roestvorming optreden op de aangedane plekken. Roest kan op den duur het plaatwerk van uw auto aantasten en uiteindelijk nog meer schade aanrichten.

Bij Profix Schadeherstel begrijpen we hoe vervelend het is om schade aan uw auto te hebben. Daarom bieden we onze voordelige en snelle diensten aan voor het herstellen van hagelschade. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een afspraak wilt maken. Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer strak uitziet en de schade snel en professioneel wordt hersteld.

Neem gerust contact met ons op als u twijfelt over de ernst van de schade. Wij kunnen de schade voor u beoordelen. Op basis daarvan kunnen wij de best passende methode kiezen voor het herstellen van de hagelschade op uw auto.

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.