Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten

Een deuk in uw auto kan erg vervelend zijn. Het is niet alleen esthetisch storend, maar het kan ook de waarde van uw auto verminderen. Bovendien kan een deuk waarbij de grondlaag is aangetast, leiden tot roestvorming en verdere schade aan uw auto. Het is dus belangrijk om een deuk zo snel mogelijk te laten repareren. Bij Profix Schadeherstel geven wij u de mogelijkheid om deuken te laten herstellen zonder dat de auto opnieuw gespoten hoeft te worden. 

Bij het uitdeuken zonder spuiten wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken en gereedschappen om de deuk voorzichtig terug te brengen naar zijn oorspronkelijke vorm. Hierbij wordt de lak niet beschadigd, waardoor de auto niet opnieuw gespoten hoeft te worden. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door middel van druk- en trektechnieken of met behulp van speciale zuignappen. Of deze methode geschikt is voor uw deuk, hangt af van de grootte en plek van de deuk. Uitdeuken zonder spuiten heeft een aantal voordelen in vergelijking tot traditionele deukherstelmethodes. Allereerst is het vaak voordeliger, omdat er geen nieuwe laklaag aangebracht hoeft te worden. Daarnaast is het ook een stuk sneller. 

 

Bij Profix Schadeherstel kunt u terecht voor uitdeuken zonder spuiten en andere vormen van schadeherstel. Wij hebben jarenlange ervaring met het herstellen van schade aan auto’s en werken met professionele apparatuur en gereedschappen. Bovendien regelen wij het papierwerk en de communicatie met de verzekeraar voor u, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Wij streven naar 100% tevredenheid en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Maak nu een afspraak en laat uw auto herstellen zonder dat deze gespoten hoeft te worden. Geniet ondertussen van een kopje koffie of thee in onze wachtruimte terwijl wij uw auto weer in topconditie brengen.

Uitdeuken zonder spuiten is een techniek welke bijzonder goed geschikt voor kleine beschadigingen, één voorwaarde er mag geen lak zijn weggesprongen anders dient het alsnog gespoten te worden. Het grootste voordeel van van uitdeuken zonder spuiten is: het is vele malen goedkoper dan klassiek herstel.

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.