Over ons

Profix Schadeherstel

Profix Schadeherstel is uw betrouwbare partner voor schadeherstel aan uw auto. Of het nu gaat om kleine of grote schade, wij bieden een breed scala aan diensten om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Onze vakkundige en ervaren specialisten zorgen ervoor dat uw auto snel en professioneel wordt gerepareerd.

Bij Profix Schadeherstel kunt u profiteren van diverse voordelen, waaronder een gratis leenauto en een haal- en brengservice. Onze experts staan klaar om uw auto snel en professioneel te repareren. Wij begrijpen dat schade aan uw auto stressvol kan zijn en daarom nemen wij het gehele schadeafhandelingsproces van u over. Het maakt niet uit welke verzekeringsmaatschappij u heeft, wij hebben nauw contact met diverse verzekeraars en leasemaatschappijen. Wij regelen de schadeafhandeling en de communicatie met uw verzekeraar, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Profix Schadeherstel - Lak uitkiezen
Profix Schadeherstel - Auto spuiten
Profix schadeherstel - Bumper reparatie

Waarom kiezen voor Profix Schadeherstel?

Gratis leenauto: Wij begrijpen dat het lastig is om zonder auto te zitten, daarom bieden wij u een gratis leenauto aan terwijl uw auto hersteld wordt. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw dagelijkse activiteiten.

Haal- en brengservice: Wij halen uw auto op en brengen deze weer terug, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van uw voertuig.

Compleet ontzorgen: Wij hebben nauwe contacten met diverse verzekeraars en leasemaatschappijen, zodat wij u in het gehele schadeafhandelingsproces kunnen ontzorgen. Wij regelen de schadeafhandeling en de communicatie met uw verzekeraar, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Naast schadeherstel biedt Profix ook andere diensten aan, zoals onderhoud en reparatie van uw auto. Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij u van dienst zijn met een breed scala aan diensten.

Profix Schadeherstel is onderdeel van de Munsterhuis Groep. Hierdoor profiteert u van de expertise van een groot en professioneel netwerk van autobedrijven. Naast Profix Schadeherstel beschikt Profix over de tak Profix Autoservice.

Meer informatie over de Profix Schadeherstel? Neem dan contact met ons op via info@profixschadeherstel.nl of bel naar 0547 - 26 27 99.

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.