Verwijderen van krassen

In de verschillende laklagen

In de diverse laklagen van uw auto kunnen onvermijdelijk krassen ontstaan. Of het nu tijdens het rijden op de weg is of tijdens het parkeren op een drukke parkeerplaats, krassen zijn ongewenste verschijnselen die snel hersteld moeten worden om verdere schade aan uw voertuig te voorkomen.

Krassen kunnen variëren in diepte, van oppervlakkig tot diep doordringend in verschillende laklagen. Oppervlakkige krassen zijn doorgaans gelokaliseerd in de bovenste blanke lak of de kleurlak van de auto, terwijl diepere krassen zelfs tot op de grondlaag kunnen reiken. Het succesvol herstellen van krassen is sterk afhankelijk van de diepte van de kras en het type lak dat op uw auto is toegepast.

Oppervlakkige krassen
Oppervlakkige krassen zijn gemakkelijk te herstellen door te polijsten of door middel van spotrepair. Bij polijsten wordt de bovenste laag van de lak weggeslepen, waardoor de kras verdwijnt. Spotrepair is een techniek waarbij alleen de beschadigde plek wordt hersteld zonder de hele auto te spuiten. Het herstel van diepere krassen is echter ingewikkelder en vereist professionele expertise.

Diepere krassen
Als krassen dieper zijn, kan het zijn dat er roest ontstaat op de beschadigde plekken. Roest is schadelijk voor het plaatwerk van uw auto en kan verdere schade veroorzaken. Het is belangrijk om roestvorming zo snel mogelijk te laten herstellen om verdere schade te voorkomen. Dit herstelproces vereist het opnieuw schuren en spuiten van de beschadigde plekken.

Profix Schadeherstel heeft de expertise om alle krassen en roestvorming aan uw auto te herstellen. Onze professionele technici hebben jarenlange ervaring met het repareren van autoschade. Wij gebruiken alleen hoogwaardige lakken en materialen om uw auto weer in topconditie te brengen.

Naast krassen en roestvorming kunnen er ook andere vormen van schade aan uw auto ontstaan, zoals deuken, scheuren en beschadigingen aan de bumpers. Wij kunnen ook deze vormen van schade aan uw auto herstellen. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, van kleine herstelwerkzaamheden tot complete reparaties.

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.