Verwijderen van krassen

In de verschillende laklagen

Krassen op de laklaag van een auto zijn bijna onvermijdelijk. Krassen kunnen ontstaan tijdens het rijden op de weg of tijdens het parkeren op een drukke parkeerplaats. Het is belangrijk om krassen zo snel mogelijk te laten herstellen om verdere schade aan uw auto te voorkomen.

Krassen kunnen in verschillende laklagen van de auto voorkomen, van oppervlakkig tot diep. Oppervlakkige krassen zitten meestal in de bovenste blanke lak of de kleurlak, terwijl diepere krassen tot op de grondlaag kunnen zitten. Het herstel van krassen hangt af van de diepte van de kras en het type lak dat is gebruikt.

Oppervlakkige krassen
Oppervlakkige krassen zijn gemakkelijk te herstellen door te polijsten of door middel van spotrepair. Bij polijsten wordt de bovenste laag van de lak weggeslepen, waardoor de kras verdwijnt. Spotrepair is een techniek waarbij alleen de beschadigde plek wordt hersteld zonder de hele auto te spuiten. Het herstel van diepere krassen is echter ingewikkelder en vereist professionele expertise.

Diepere krassen
Als krassen dieper zijn, kan het zijn dat er roest ontstaat op de beschadigde plekken. Roest is schadelijk voor het plaatwerk van uw auto en kan verdere schade veroorzaken. Het is belangrijk om roestvorming zo snel mogelijk te laten herstellen om verdere schade te voorkomen. Dit herstelproces vereist het opnieuw schuren en spuiten van de beschadigde plekken.

Profix Schadeherstel heeft de expertise om alle krassen en roestvorming aan uw auto te herstellen. Onze professionele technici hebben jarenlange ervaring met het repareren van autoschade. Wij gebruiken alleen hoogwaardige lakken en materialen om uw auto weer in topconditie te brengen.

Naast krassen en roestvorming kunnen er ook andere vormen van schade aan uw auto ontstaan, zoals deuken, scheuren en beschadigingen aan de bumpers. Wij kunnen ook deze vormen van schade aan uw auto herstellen. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, van kleine herstelwerkzaamheden tot complete reparaties.

 

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.