Auto's uitdeuken

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Voor u het weet heeft uw auto een deuk opgelopen. Of het nu gaat om een kleine of een grote deuk met lakschade, het is altijd verstandig om deze te laten herstellen. Als het een flinke deuk is en de grondlaag is aangetast, kan er roest gaan vormen. De roest kan op den duur in het plaatwerk vreten en daardoor nog meer schade aanrichten aan uw auto. Dat is natuurlijk zonde, want een deuk is tegenwoordig vrij eenvoudig te verhelpen.

Er zijn verschillende manieren waarop deuken kunnen worden hersteld. Dit is geheel afhankelijk van de grootte van de deuk. Een deuk zonder lakschade is vaak heel eenvoudig te herstellen, zonder dat de auto opnieuw gespoten hoeft te worden. Een voorwaarde is wel dat de lak niet is weggesprongen. Deze methode is ook nog eens een stuk voordeliger dan een deuk met lakschade. Bij grotere deuken kan het nodig zijn om het beschadigde deel te vervangen of te repareren en de auto vervolgens opnieuw te spuiten. Deze methode is een stuk kostbaarder.

Wij adviseren om deuken in uw auto altijd te laten herstellen. Niet alleen omdat een deuk cosmetisch gezien storend kan zijn, maar ook omdat het van invloed is op de waarde van de auto. Als u van plan bent om uw auto te verkopen, kan het verstandig zijn om de deuk te laten repareren zodat de waarde van uw auto behouden blijft.

Komt u op afspraak? Dan is het bij ons zelfs mogelijk om de schade te laten herstellen, terwijl u geniet van een kopje koffie of thee.

Bij Profix Schadeherstel is het mogelijk om uw auto te laten uitdeuken. Of het nu gaat om een deuk met of zonder lakschade, Profix regelt het voor u. U kunt hiervoor het best even contact met ons opnemen. Wij kunnen dan de schade beoordelen en de best passende methode kiezen voor het herstellen van de schade.

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.