Auto's uitdeuken

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Voor u het weet zit er een deuk in uw auto. Ook als het om een kleine deuk gaat, is het verstandig om deze te laten herstellen. Als het een flinke deuk is en de grondlaag is aangetast, kan er roest gaan vormen. De roest kan op den duur in het plaatwerk vreten en daardoor nog meer schade aanrichten aan uw auto. Dat is natuurlijk zonde, want een deuk in de auto is tegenwoordig vrij eenvoudig te verhelpen.

Een deuk zonder lakschade is vaak heel eenvoudig te herstellen, zonder de auto te hoeven spuiten. Een voorwaarde is wel dat lak niet is weggesprongen. Deze methode is ook nog eens een stuk voordeliger dan een deuk met lakschade. Op afspraak is het zelfs mogelijk om de schade te laten herstellen, terwijl u geniet van een kopje koffie of thee.

Bij Profix Schadeherstel is het mogelijk om uw auto te laten uitdeuken. Of het nu gaat om een deuk met of zonder lakschade, Profix regelt het voor u. U kunt hiervoor het best even contact met ons opnemen. Wij kunnen dan de schade beoordelen en de best passende methode kiezen voor het herstellen van de schade.

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.