Bumper herstellen

Repareer uw bumper tijdig

De functie van de bumper is natuurlijk om de eerste klappen op te vangen en de rest van de auto te beschermen. Bumperschade komt dan ook vaak voor. Denk hierbij aan krassen, deuken en scheuren. Een ernstige beschadiging kan de functie van de bumper verminderen. Het is daarom verstandig om de bumper snel te laten repareren, zodat hij zijn functie behoudt en de rest van de auto weer optimaal kan beschermen.

Kleine schade aan de bumper kan eenvoudig hersteld worden door middel van spotrepair. Bij grote schade kan de bumper volledig hersteld of vervangen worden. Hierbij is het belangrijk dat de eventuele radars na herstel of vervanging ook gekalibreerd worden. Steeds meer voor- en achterbumpers bevatten radars die bij het ADAS veiligheidssysteem van de auto horen. Een juiste kalibratie hiervan is belangrijk voor het goed functioneren van het systeem.

Bij Profix Schadeherstel kunt u terecht voor het herstellen van uw bumper. Krassen, deuken, scheuren of vervanging, wij zorgen ervoor dat uw bumper weer optimaal functioneert. Neem gerust contact met ons op om de schade te laten beoordelen. Wij gaan altijd op zoek naar de best passende methode voor het herstellen van de schade.

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.