Bumper herstellen

Repareer uw bumper tijdig 

 

De functie van de bumper is natuurlijk om de eerste klappen op te vangen en de rest van uw auto te beschermen. Het is daarom ook geen verrassing dat bumperschade een veelvoorkomend probleem is. Krassen, deuken en scheuren kunnen allemaal invloed hebben op de functie van uw bumper. Een beschadigde bumper kan namelijk minder impact opvangen en zo de rest van de auto minder goed beschermen. Het is daarom verstandig om een beschadigde bumper zo snel mogelijk te laten repareren, zodat deze zijn functie behoudt en de rest van de auto weer optimaal kan beschermen. 

 

Bij kleine schades aan uw bumper kan er gebruik worden gemaakt van spotrepair. Dit is een snelle en voordelige manier om de schade te herstellen. Bij grote schades kan het zijn dat de bumper volledig hersteld of zelfs vervangen moet worden. Het is dan belangrijk dat de eventuele radars in de bumper na herstel of vervanging gekalibreerd worden. Tegenwoordig bevatten steeds meer voor-en achterbumpers radars die onderdeel uitmaken van het ADAS veiligheidssysteem van uw auto. Een juiste kalibratie hiervan is belangrijk voor het goed functioneren van het systeem. 

Bij Profix Schadeherstel zorgen we ervoor dat uw bumper op de juiste manier wordt hersteld of vervangen, wij gaan altijd op zoek naar de best passende methode voor het herstellen van schade. Na het herstel van uw bumper, kunnen we eventuele andere schade aan uw auto repareren, zoals deukenkrassen en beschadigingen aan de lak. Zo kunt u met een gerust hart de weg weer op met een auto die er weer als nieuw uitziet. 

Wacht niet te lang met het repareren van uw beschadigde bumper. Kom langs bij Profix Schadeherstel en wij zorgen ervoor dat uw bumper op een vakkundige manier wordt gerepareerd en weer optimaal functioneert. 

Bij Profix Schadeherstel kunt u terecht voor het herstellen van uw bumper. Krassen, deuken, scheuren of vervanging, wij zorgen ervoor dat uw bumper weer optimaal functioneert. Neem gerust contact met ons op om de schade te laten beoordelen. Wij gaan altijd op zoek naar de best passende methode voor het herstellen van de schade.

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.