Velgen herstellen

Schade aan velgen

Schade aan velgen is een veelvoorkomend probleem dat vaak wordt veroorzaakt door ongelukkige ontmoetingen met stoepranden tijdens het inparkeren. Deze ongelukken kunnen resulteren in ontsierende krassen, deuken of zelfs kromme velgen. Bij Profix Schadeherstel begrijpen we dat het herstellen van dergelijke schade niet alleen esthetisch belangrijk is, maar ook van cruciaal belang is voor de veiligheid op de weg.

Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van beschadigde velgen. Onze eerste stap is altijd het grondig beoordelen van de schade. Op basis van deze beoordeling bepalen we wat er nodig is om de velg weer in optimale staat te brengen. Tijdens dit proces betrekken we u als klant bij de besluitvorming en houden we rekening met uw specifieke wensen en de essentiële aspecten van veilig rijden.

Krassen in de velgen kunnen niet alleen het uiterlijk aantasten, maar ook leiden tot roestproblemen. Voor lichte krassen bieden we lokale reparaties aan die efficiënt zijn en niet veel tijd in beslag nemen. Diepere krassen of deuken vereisen mogelijk een uitgebreidere aanpak, zoals het volledig herstellen of vervangen van de velg.

Bij Profix Schadeherstel staat veiligheid voorop. Na elke reparatie voeren we een grondige controle uit om er zeker van te zijn dat de velgen in optimale staat verkeren voordat we ze weer onder uw auto plaatsen. U kunt met een gerust hart de weg op, wetende dat uw velgen zorgvuldig zijn hersteld en gecontroleerd.

Bent u toe aan het herstellen van uw velgen of heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij Profix Schadeherstel kunt u de velgen van uw auto plaatselijk of geheel laten herstellen of vervangen. Wij beoordelen eerst de schade, zodat we kunnen bepalen wat er nodig is om de velg weer in goede staat te brengen. Dit zullen we vooraf met u bespreken. Wij vinden het belangrijk dat u na de reparatie weer veilig de weg op kunt.

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.