Velgen herstellen

Schade aan velgen

Schade aan velgen wordt vaak veroorzaakt door een stoeprand tijdens het inparkeren. Hierdoor kunnen er krassen, deuken of zelfs kromme velgen ontstaan. In het laatste geval is het belangrijk dat u de schade zo snel mogelijk laat herstellen, want gebogen velgen kunnen voor onveilige situaties zorgen.

Bij Profix Schadeherstel kunt u terecht voor het herstellen of vervangen van uw velgen. We beoordelen eerst de schade, zodat we kunnen bepalen wat er nodig is om de velg weer in goede staat te brengen. Dit bespreken we van tevoren met u en houden daarbij rekening met uw wensen en de veiligheid op de weg.

Krassen in de velgen kunnen met name zorgen voor roestplekken. Dit ziet er niet fraai uit. Lichte krassen kunnen plaatselijk worden gerepareerd en kosten niet veel tijd. Bij diepere krassen of deuken moeten we de hele velg herstellen of vervangen.

Bij Profix Schadeherstel vinden we het erg belangrijk dat u na de reparatie weer veilig de weg op kunt. Daarom controleren we de velgen altijd grondig voordat we ze terugplaatsen onder uw auto. Zo kunt u met een gerust hart de weg op.

Bent u toe aan het herstellen van uw velgen of heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Bij Profix Schadeherstel kunt u de velgen van uw auto plaatselijk of geheel laten herstellen of vervangen. Wij beoordelen eerst de schade, zodat we kunnen bepalen wat er nodig is om de velg weer in goede staat te brengen. Dit zullen we vooraf met u bespreken. Wij vinden het belangrijk dat u na de reparatie weer veilig de weg op kunt.

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.