Polijsten en afstellen van koplampen

Herstellen en polijsten

Tijdens het autorijden worden koplampen blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf, zoals steentjes en ander vuil. Ook draagt moeder natuur een steentje bij, waardoor koplampen beschadigd kunnen raken en dof kunnen worden. Dit heeft niet alleen invloed op de uitstraling van uw auto, maar ook op de veiligheid van de bestuurder. Doffe koplampen zorgen namelijk voor minder lichtopbrengst en daardoor is er minder zicht op de weg.

Gelukkig bieden wij dé oplossing. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het herstellen en polijsten van koplampen, zodat deze er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook weer volle lichtopbrengst geven. Dit is niet alleen veiliger, maar het zorgt er ook voor dat uw auto een mooie aanblik heeft.

Het proces van het herstellen en polijsten begint met het reinigen van de koplampen. Vervolgens wordt de beschadigde of doffe laag van de koplampen verwijderd, waarna het polijsten kan beginnen. Dit gebeurt met behulp van speciale apparatuur en polijstmiddelen, zodat de koplampen weer hun originele glans en helderheid terugkrijgen.

Het polijsten van koplampen is niet alleen esthetisch belangrijk, maar ook essentieel voor de veiligheid. Doordat de koplampen weer helder zijn, wordt het zicht op de weg verbeterd en neemt de lichtopbrengst toe. Dit is vooral belangrijk tijdens de donkere maanden van het jaar, wanneer het eerder donker wordt en het zicht op de weg vermindert.

We kunnen niet alleen de koplampen herstellen en polijsten. Ook kunnen we een lampje vervangen indien dit nodig is. Het vervangen van een lampje gebeurt snel en vakkundig, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

Kortom, of het nu gaat om het vervangen van een lampje of het herstellen van een beschadigde koplamp, bij Profix Schadeherstel bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer veilig en in optimale staat de weg op kan.

Lampje kapot? Als u een lampje kapot hebt kom dan gerust bij ons langs wij herstellen deze direct waardoor u snel weer door kunt!

Veelgestelde vragen over koplampen

Koplampen kunnen beschadigd raken en dof worden door invloeden van buitenaf, zoals steentjes en ander vuil tijdens het autorijden, evenals natuurlijke slijtage. Dit heeft invloed op de uitstraling van de auto en de veiligheid van de bestuurder.
Doffe koplampen verminderen de lichtopbrengst, wat het zicht op de weg vermindert. Het herstellen en polijsten van koplampen zorgt ervoor dat ze weer helder zijn. Dit komt de veiligheid van de bestuurder ten goede.
Het proces begint met het reinigen van de koplampen, gevolgd door het verwijderen van de beschadigde of doffe laag. Vervolgens worden de koplampen gepolijst met speciale apparatuur en polijstmiddelen om hun originele glans en helderheid terug te geven.
Ja, wij vervangen ook koplampen indien nodig. Dit doen onze monteurs snel en vakkundig, zodat u weer veilig de weg op kunt met goed functionerende koplampen.
Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.