Auto spuiten

De laatste stap

Spuiten is de laatste stap van het schadeherstelproces. Als de schade aan uw auto helemaal is hersteld kan de auto worden gespoten. Bij Profix Schadeherstel maken wij gebruik van milieuvriendelijke lak op basis van water. Ons kleurenbestand bestaat uit ontelbaar veel kleuren, zodat wij iedere kleur kunnen maken. Ook die van uw auto. Zo kunnen wij garanderen dat u geen kleurverschil ziet en uw auto er weer als nieuw uitziet.

Het spuiten van de auto is een nauwkeurig proces waarbij de auto eerst zorgvuldig wordt voorbereid. Dit houdt in dat alle beschadigde onderdelen worden hersteld en dat de auto wordt geschuurd en ontvet. Vervolgens wordt de auto afgeplakt om te voorkomen dat er lak op delen van de auto terechtkomt die niet gespoten hoeven te worden.

Voordat we beginnen met het spuiten, wordt de lak eerst grondig gemengd en getest om de juiste kleur te krijgen. Het spuiten gebeurt in een speciaal ingerichte spuitcabine om een optimale omgeving te creëren voor het spuiten van de auto. Hierbij wordt gebruikgemaakt van professionele spuitapparatuur en beschermende kleding. 

Na het spuiten wordt de auto gecontroleerd op eventuele oneffenheden en wordt de lak gedroogd in een speciale droogcabine. Vervolgens wordt de afplakband verwijderd en wordt de auto gepolijst zodat de auto een mooie glans krijgt. 

Het spuiten van de auto is een belangrijk onderdeel van het schadeherstelproces en heeft veel invloed op het eindresultaat. Bij Profix Schadeherstel kunt u erop vertrouwen dat uw auto met zorg en vakmanschap wordt behandeld en dat de lak er na het spuiten weer als nieuw uitziet.

 

Heeft u schade aan uw auto en wilt u dit herstellen? Neem dan contact met ons op via info@profixschadeherstel.nl of bel naar 0547 - 26 27 99.

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.