Autostoel of dashboard herstellen

Vlekken of scheuren

De stoelbekleding van uw auto krijgt heel wat te voorduren. Door dagelijks gebruik, zal er op een gegeven moment slijtage ontstaan aan uw autostoel(en). Er kunnen vlekken of scheuren ontstaan, of brandplekken door bijvoorbeeld een sigaret. Dit is op zich niet ernstig, maar het kan wel een doorn in het oog zijn. Bij Profix Schadeherstel kunnen wij de bekleding van uw autostoel herstellen. Dit is mogelijk voor zowel stoffen als leren bekleding.

Een kapot of gescheurd dashboard, kan de indruk wekken dat de auto niet goed onderhouden is. Daarnaast ziet het er natuurlijk niet zo fraai uit en kan de schade op den duur groter worden.

Het dashboard zit onder de voorruit en wordt daardoor continue blootgesteld aan (fel) zonlicht. Hierdoor kan het dashboard uitzetten of samentrekken en kunnen er gaten of scheuren ontstaan. Als dit niet snel wordt verholpen, dan kan het verder gaan scheuren. Het is dan ook belangrijk om het snel te laten repareren.

Bij een dashboard reparatie wordt het gaatje of scheurtje eerst groot genoeg gemaakt voor het opvulmiddel. Daarna vullen we het met opvulmiddel en wordt de structuur nagebootst met een mal van vloeibaar rubber. Voor de afwerking wordt er een dashboardcoating gebruikt in de kleur van uw dashboard. Een dashboard in goede staat, verhoogd de algemene indruk van de staat van de auto, ook als deze al wat ouder is. U kunt bij ons terecht voor het herstellen van uw dashboard.

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Veelvoorkomende problemen met autostoelbekleding zijn onder andere vlekken, scheuren en brandplekken. Deze worden vaak veroorzaakt door dagelijks gebruik.
Ja, wij bieden zowel hersteldiensten aan voor stoffen als lederen autostoelbekleding.
Een kapot of gescheurd dashboard kan niet alleen de indruk wekken dat de auto niet goed onderhouden is, maar de schade kan ook groter worden als deze niet tijdig wordt hersteld.
Bij het herstellen van een dashboard wordt het gat of de scheur vergroot, opgevuld en de structuur wordt nagebootst met een mal van vloeibaar rubber. Vervolgens wordt een dashboardcoating gebruikt in de kleur van uw dashboard voor de afwerking.
Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.