Autoschade repareren via uw verzekeraar

Schade claimen?

Bent u betrokken bij een ongeval en heeft u schade aan uw auto? Dan wilt u wellicht schade claimen bij uw autoverzekeraar. Het is belangrijk om te weten wat uw autoverzekering dekt en wat de oorzaak van de schade is voordat u een claim indient. Het uitbetalen van schade kan namelijk invloed hebben op het aantal schadevrije jaren en uw maandelijkse premie. Wilt u meer informatie over schade claimen? Neem dan gerust contact met ons op en we regelen alles van A tot Z. Wij hebben contact met diverse verzekeraars en kunnen u helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Als u een claim indient bij uw verzekeraar, moet u de schade zo snel mogelijk melden en alle relevante informatie verstrekken, zoals een beschrijving van de schade, een schatting van de reparatiekosten en eventuele getuigenverklaringen. Het is ook belangrijk om te weten dat het claimen van schade invloed kan hebben op uw schadevrije jaren en premies. Verzekeraars beoordelen de kans op toekomstige claims op basis van het aantal eerdere claims.

 

Profix Schadeherstel - Bumperschade herstellen

 

Kleine schade?

Voor kleine schades die u heeft veroorzaakt en die u niet via uw verzekering wilt claimen, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de beste oplossing.

Meer informatie over de reparatie van uw auto of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op via info@profixschadeherstel.nl of bel naar 0547 - 26 27 99. Wij regelen alles van A tot Z.

Schade afspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.