Profix Autoservice - Logo

5 voordelen van autobelettering

In dit artikel

In dit artikel

In het straatbeeld kan niemand er omheen…auto’s en bussen met belettering. Dit is niet zo gek als u zich bedenkt dat autobelettering een zeer effectieve vorm van reclame is. In deze blog lichten wij de 5 belangrijkste voordelen van autobelettering uit.

Naamsbekendheid vergroten

Een voertuig dat van belettering is voorzien, is als ware een rijdend reclamebord. Overal waar het voertuig rijdt, worden mensen blootgesteld aan uw bedrijfsnaam. Het is verstandig om naast uw bedrijfsnaam ook uw product of dienst te communiceren. Zo is het direct duidelijk hoe uw bedrijf heet en wat u doet. Waar files vaak als vervelend worden ervaren, zijn deze juist zeer lucratief voor voertuigen met belettering. Tijdens files nemen mensen namelijk de tijd om bedrijfsgegevens te lezen en eventueel te noteren.

Eenmalige investering

Om uw voertuig van belettering te voorzien, zult u eenmalig een investering moeten doen. Deze investering verdient zichzelf op de lange termijn terug. Autobelettering gaat namelijk jaren mee. Op basis van het aantal mensen dat de belettering zal zien, is het een relatief goedkope vorm van reclame.

Professionele uitstraling

Een voertuig met belettering is een visitekaartje voor uw bedrijf en geeft mensen direct een professionele indruk.

Eindeloze mogelijkheden

Op het gebied van autobelettering zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt de belettering helemaal naar eigen wens maken. Of u nu gaat voor een subtiel logo op de achterzijde van uw voertuig of voor een complete wrap. Het is allemaal mogelijk en dit maakt uw bedrijfswagen uniek.

Blijf top of mind bij de doelgroep

Als bedrijf wilt u dat klanten direct aan u denken wanneer zij aan een bepaald product of een bepaalde dienst denken. Wanneer de doelgroep maar vaak genoeg wordt blootgesteld aan uw reclame, zal er vanzelf een associatie worden gecreëerd. Dit maakt de kans groter dat zij voor uw product of dienst kiezen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor autobelettering? Neem dan contact met ons op.

Profix Schadeherstel & Autoservice - Marc Schoenmaker

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Marc Schoenmaker via m.schoenmaker@munsterhuis.nl voor meer informatie.

Serviceafspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.