Profix Autoservice - Logo

Onderhoudsbeurt

Klein onderhoud

Het goed onderhouden van uw auto is voor de kwaliteit van groot belang. Door gebruik te maken van een kleine beurt voorkomt u regelmatig aankomende problemen aan uw auto en daarmee hoge kosten. Tijdens deze kleine beurt controleren wij vele onderdelen van uw auto. De olie en het oliefilter van uw auto worden hierin automatisch vervangen. Daarnaast controleren wij de remmen, verlichting, accu, dempers en alle vloeistoffen. Waar nodig vullen wij deze ook voor u aan.

Kosten kleine onderhoudsbeurt

De kosten die bij een kleine beurt komen kijken verschillen per type auto. De auto wordt op meer dan 20 verschillende onderdelen gecontroleerd en eventueel gerepareerd. Door onze scherpe prijs zorgen wij er echter voor dat u altijd waar voor uw geld krijgt.

Profix Autoservice - Auto check
Profix Autoservice - Werkplaats

Groot onderhoud

Wanneer bent u nou toe aan een grote onderhoudsbeurt? Nieuwe modellen auto’s geven normaal gesproken een melding wanneer het tijd is voor een grote beurt. Bezit u een oudere auto? Dan is het verstandig om elke twee jaar een grote beurt uit te voeren. Het is ook verstandig een grote beurt uit te laten voeren wanneer u meer dan 30.000 kilometers heeft gereden.

Kosten grote onderhoudsbeurt

De kosten die bij een grote beurt komen kijken verschillen per type auto. Het onderhoudsboekje van uw auto geeft precies aan welke onderdelen gecontroleerd of vervangen moeten worden. Door deze onderdelen af te gaan leveren wij een grote beurt van kwaliteitsniveau. Reparatie nodig na de grote beurt? Dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende kostenopgave om onverwachte kosten te voorkomen.

Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@profixschadeherstel.nl of bel naar 0547 - 26 27 99.

Benieuwd welke diensten we nog meer aanbieden? Bekijk het hier!

Serviceafspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.