Profix Autoservice - Logo

Auto uitlijnen

Voorkom onnodige schade en kosten

Het is van groot belang om uw auto regelmatig te laten uitlijnen. Een correcte uitlijning draagt bij aan een optimale wegligging, vermindert brandstofgebruik en voorkomt onnodige slijtage van uw banden. Wanneer uw auto niet goed is uitgelijnd kan dit onveilig zijn tijdens het rijden.

Bovendien kan een slechte uitlijning van uw auto ook leiden tot onnodige schade en kosten op lange termijn. Zo kan een ongelijkmatige slijtage van uw banden ervoor zorgen dat u deze eerder moet vervangen, wat extra kosten met zich meebrengt. Daarnaast kan een slechte uitlijning leiden tot vervormde onderdelen, wat kan leiden tot reparaties aan uw ophanging of stuurinrichting. Wij raden u aan de uitlijning van uw auto te laten controleren wanneer:

  • Het sturen is erg zwaar of juist enorm licht gaat.
  • Uw auto een afwijking naar links of rechts heeft.
  • Uw auto teveel brandstof verbruikt.
 
Naast de bovenstaande redenen, raden wij u aan om uw auto jaarlijks te laten controleren als het gaat om de uitlijning. Hierdoor voorkomt u onnodige en onverwachte kosten.
Profix Schadeherstel & Autoservice - Auto uitlijnen

Wilt u de uitlijning van uw auto laten controleren bij Profix of bent u opzoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@profixschadeherstel.nl of bel naar 0547 - 26 27 99.

Benieuwd welke diensten we nog meer aanbieden? Bekijk het hier!

Serviceafspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.