Profix Autoservice - Logo

Aircoservice

Het is erg belangrijk de airconditioner van uw auto naar behoren werkt. De airco zorgt voor zowel frisse als verse lucht. Een goed onderhoud van uw airco is dus van groot belang. Bekijk hieronder de aircoservice mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen.

Check

Niets is zo vervelend als een niet-functionerende airco tijdens een warme zomerdag. Bij ons kunt u altijd terecht voor een aircocheck, zodat u zeker weet dat uw airco nog naar behoren functioneert en u koel en comfortabel de weg op kunt.

Tijdens de aircocheck wordt de werking van uw airco grondig gecontroleerd. Zo wordt er gekeken naar de koelcapaciteit, de druk van het systeem en de conditie van de onderdelen. Daarnaast wordt uw airco voorzien van een frisse geur, zodat u weer kunt genieten van een aangename en gezonde lucht in uw auto. Mocht de airco niet meer van optimale kwaliteit zijn, dan zal de reiniging en onderhoud van uw airco aanbevolen worden.

Profix Autoservice - Auto check
Profix Autoservice - Aircoservice

Reinigen

Tijdens de airco-reiniging wordt de werking en de temperatuur van uw airco uitgebreid gecontroleerd door onze ervaren monteurs. Daarnaast wordt er een visuele controle uitgevoerd van de staat van de leidingen en zal er een grondige reiniging van de airco plaatsvinden. Hierbij worden alle vuil- en stofresten verwijderd, zodat de luchtkwaliteit in uw auto weer optimaal is. Indien nodig, wordt het pollenfilter vervangen, zodat ook allergenen geen kans krijgen om in uw auto binnen te dringen. Na de airco reiniging zult u merken dat de koelcapaciteit van uw airco weer optimaal is en dat de lucht in uw auto frisser en schoner aanvoelt.

Onderhoud

Het is van belang dat de airco van uw auto goed onderhouden wordt. Een onderhoudsbeurt bij Profix brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Kostenbesparend
  • Hygiënisch
  • Verbeterde veiligheid
  • Werking is sneller en efficiënter

Problemen met uw airco en benieuwd wat voor u de ideale oplossing is? Neem dan contact met ons op via info@profixschadeherstel.nl of bel naar 0547 - 26 27 99.

Benieuwd welke diensten we nog meer aanbieden? Bekijk het hier!

Serviceafspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.