Profix Autoservice - Logo

Aircoservice

Het is erg belangrijk de airconditioner van uw auto naar behoren werkt. De airco zorgt voor zowel frisse- als verse lucht. Een goed onderhoud van uw airco is dus van groot belang. Bekijk hieronder de aircoservice mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen.

Check

U kunt bij ons altijd terecht voor een aircocheck. Tijdens de aircocheck wordt er gekeken of de airco van uw auto nog naar behoren functioneert en wordt deze voorzien van een frisse geur. Mocht de airco niet meer van optimale kwaliteit zijn, dan zal de reiniging en onderhoud van uw airco aanbevolen worden.

Profix Autoservice - Auto check
Profix Autoservice - Aircoservice

Reinigen

U kunt altijd bij ons langskomen voor een airco reiniging. Tijdens deze airco reiniging controleren wij de werking en de temperatuur van de airco, voeren wij een visuele controle van de staat van de leidingen, voeren wij een reiniging van de airco uit en zullen wij waar nodig het pollenfilter vervangen. 

Onderhoud

Het is van belang dat de airco van uw auto goed onderhouden wordt. Een onderhoudsbeurt bij Profix brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Kostenbesparend
  • Hygiënisch
  • Verbeterde veiligheid
  • Werking is sneller en efficiënter

Problemen met uw airco en benieuwd wat voor u de ideale oplossing is? Neem dan contact met ons op via info@profixschadeherstel.nl of bel naar 0547 - 26 27 99.

Serviceafspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.