Profix Autoservice - Logo

Checks

Zorg ervoor dat uw auto helemaal klaar is voor het aankomende seizoen! Profix helpt jou ervoor te zorgen dat jouw auto weer veilig de weg op kan. Wij adviseren u een afspraak te maken om ervoor te zorgen dat uw auto helemaal klaar is voor de aankomende tijd. 

Wintercheck

Om zeker te zijn dat uw auto winterproof is adviseren wij u gebruik te maken van onze wintercheck. Tijdens deze wintercheck controleren wij uw auto op 10 belangrijke punten zodat u tijdens de winter zonder zorgen op weg kan. Wij zorgen ervoor dat uw auto helemaal klaar is voor de winter!

Zomercheck

Ook voor de zomer is het belangrijk dat uw auto in orde en gebruiksklaar is. Tijdens de zomercheck wordt uw auto gecontroleerd op de meest belangrijke onderdelen voor de zomer. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de banden, remmen, accu, verlichting, airco en verschillende vloeistoffen.

Vakantiecheck

Binnenkort met de auto op vakantie? Ga na de vakantiecheck zonder zorgen en met een goed gevoel op reis. Uw auto zal gecontroleerd worden op de meest belangrijke onderdelen voor uw vakantie. Blijkt er reparatie nodig te zijn, dan ontvangt u altijd eerst een prijsopgave om onverwachte kosten te voorkomen. 

Aircocheck

U kunt bij ons ook altijd terecht voor een aircocheck. Tijdens de aircocheck wordt er gekeken of de airco van uw auto nog naar behoren functioneert en wordt deze voorzien van een frisse geur. Mocht de airco niet meer van optimale kwaliteit zijn, dan zal de reiniging en onderhoud van uw airco aanbevolen worden. 

Wilt u weten welke check uw auto nodig heeft? Neem dan contact met ons op via info@profixschadeherstel.nl of bel naar 0547 - 26 27 99.

Benieuwd welke diensten we nog meer aanbieden? Bekijk het hier!

Serviceafspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.