Profix Autoservice - Logo

Trekhaakservice

Monteren trekhaak

Een trekhaak aan uw auto kan een enorm voordeel bieden. Bij Profix bieden wij een professionele trekhaakservice waarbij we de beste trekhaak voor uw auto en situatie kunnen selecteren en vakkundig kunnen monteren.

Vaste trekhaak
Een vaste trekhaak is permanent aan de auto bevestigd en kan niet worden verwijderd. Dit type trekhaak is bijzonder sterk en gaat gedurende de hele levensduur van de auto mee.

 

Afneembare trekhaak
Een afneembare trekhaak biedt flexibiliteit voor automobilisten die de trekhaak niet permanent op hun auto willen hebben. Het bevestigingssysteem kan eenvoudig worden losgemaakt wanneer de trekhaak niet nodig is.

Wegdraaibare trekhaak
Een wegdraaibare trekhaak is een ideale optie als u uw trekhaak niet permanent zichtbaar wilt hebben, maar toch gemakkelijk wilt kunnen gebruiken wanneer dat nodig is. Het unieke van deze trekhaak is dat deze achter de bumper verborgen zit en dus niet zichtbaar is wanneer u deze niet gebruikt. Als u de trekhaak wilt gebruiken, hoeft u deze alleen maar uit te klappen en hij is klaar voor gebruik.

Kabelsets
Moderne auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met elektronica. Hiervoor worden kabelsets speciaal voor uw auto aanbevolen.

Meer informatie over de trekhaak van uw auto of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op via info@profixschadeherstel.nl of bel naar 0547 - 26 27 99.

Benieuwd welke diensten we nog meer aanbieden? Bekijk het hier!

Serviceafspraak maken?
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.