Waarom een bedrijfswagen aanschaffen bij Profix Bedrijfswagens?

In dit artikel

Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u alles wat met bedrijfswagens te maken heeft aan ons overlaten. Onze diensten variëren van aanschaf tot onderhoud. In deze blog lichten we toe waarom Profix Bedrijfswagens dé plek is om uw bedrijfswagen aan te schaffen.

Uitgebreid aanbod

Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan occasions. Wij beperken ons niet tot bedrijfswagens van bepaalde merken. Of u nu op zoek bent naar een Renault, een Mercedes-Benz of een Opel, wij hebben het in huis! Onze occasions zijn bovendien direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op uw nieuwe vervoermiddel en kunt u deze binnen de kortste keren inzetten bij uw werkzaamheden.

Maak de bedrijfswagen geheel naar wens

Ons team staat klaar om uw bedrijfswagen van A tot Z naar wens te maken. Dit doen wij op basis van de volgende diensten: carrosseriebouw, bedrijfswageninrichting en belettering. Wanneer u een geschikte wagen vindt, is de kans aanwezig dat er bepaalde onderdelen ontbreken. Onze monteurs kunnen verschillende aanpassingen doorvoeren. Denk hierbij aan het plaatsen van zwaai- of flitslampen, het monteren van trekhaken of sidebars of het toevoegen van een spoiler. Om uw bedrijfswagen nog efficiënter in te richten, kunt u de gehele inrichting aanpassen. Wilt u bijvoorbeeld gesorteerd uw gereedschap vervoeren? Dan bouwt ons team vakkundig een aantal boxen of koffers in. Wist u dat een bedrijfswagen eveneens een ideaal reclamemiddel is? Voorzie deze van een unieke belettering en vergroot uw naamsbekendheid.

Onderhoud & herstel

Regelmatig onderhoud is essentieel om bedrijfswagens in optimale conditie te houden. Ons team helpt u hier graag bij. Bij ons kunt u onder andere terecht voor diensten zoals airco- of bandenservice of een onderhoudsbeurt. Bovendien kunnen wij uw bedrijfswagen voorzien van een APK. Zo weet u dat u veilig op pad kunt. Over het algemeen worden bedrijfswagens veelvuldig gebruikt. Dit maakt de kans op schade vrij reëel. Laat schade aan uw bedrijfswagen vakkundig herstellen in onze werkplaats. Van uitdeuken en spuiten tot aan het herstellen van bumperschade. Wij hebben het allemaal onder één dak.

Waarom kiezen voor Profix Bedrijfswagens?

  • Snelle levertijden
  • 12 maanden APK
  • Alles onder één dak

In dit artikel

Profix Schadeherstel & Autoservice - Marc Schoenmaker

Wij voorzien u graag van dé ideale bedrijfswagen. Neem hiervoor contact op met Marc Schoenmaker via m.schoenmaker@munsterhuis.nl.