De voordelen van een bedrijfswagen

In dit artikel

De aanschaf van een bedrijfswagen kan het werkleven van een ondernemer een stuk gemakkelijker maken. Dat een bedrijfswagen voor mobiliteit zorgt, is vanzelfsprekend. Maar wist u dat een bedrijfswagen ook positief bijdraagt aan de productiviteit van uw onderneming? In deze blog bespreken we deze en andere voordelen.

Flexibiliteit

Bedrijfswagens maken het mogelijk om goederen en materialen gemakkelijk te vervoeren waar en wanneer u maar wilt. Hierdoor kunt u de productiviteit en de efficiëntie van uw onderneming verhogen. Daarnaast stelt een bedrijfswagen u in staat om werkzaamheden te  verrichten op plekken waar u anders niet zou komen. Dit vergroot het bereik om nieuwe klanten te vinden en zorgt dat u meer opdrachten kunt aannemen.

Meer opslagruimte

Over het algemeen zijn bedrijfswagens een stuk ruimer dan personenauto’s. Hierdoor kunt u meer goederen en materiaal vervoeren. Wat het op zijn beurt mogelijk maakt om meer opdrachten uit te voeren in een korter tijdsbestek. Bovendien kan de inrichting van een bedrijfswagen helemaal worden aangepast op de behoeften van uw bedrijf. U kunt bijvoorbeeld extra stellingen of opbergmogelijkheden laten inbouwen.

Gemak

De meeste bedrijfswagens zijn voorzien van achterdeuren die zorgen dat u eenvoudig goederen in- en uit kunt laden. Nieuwere bedrijfswagens zijn daarnaast uitgerust met verschillende voorzieningen, zoals airconditioning en comfortabele stoelen. Deze maken uw ritten een stuk aangenamer. 

Veiligheid

Bedrijfswagens hebben een hoger veiligheidsniveau dan andere vervoersmiddelen, zoals een personenauto met aanhanger, voor het vervoeren van materiaal en goederen. Door hun grote formaat zijn bedrijfswagens goed zichtbaar op de weg. Bovendien zijn ze vaak uitgerust met een brede spoorbreedte en een lange wielbasis waardoor ze bijzonder stabiel zijn.

Verschillende doeleinden

Bedrijfswagens kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk hierbij aan het vervoer van goederen, materialen of gereedschap voor bouwprojecten, maar ook aan het vervoer van producten voor winkeliers of restauranthouders. Voor ieder type onderneming is er een passende bedrijfswagen.

Waarom kiezen voor Profix Bedrijfswagens?

  • Snelle levertijden
  • 12 maanden APK
  • Alles onder één dak

In dit artikel

Profix Schadeherstel & Autoservice - Marc Schoenmaker

Wij voorzien u graag van dé ideale bedrijfswagen. Neem hiervoor contact op met Marc Schoenmaker via m.schoenmaker@munsterhuis.nl.